Mastermind Startende ondernemers

Toegegeven de dag van vandaag is het niet simpel in deze Corona tijden om te starten als zelfstandige of het hoofd boven water te houden.

Zoek je soms ook een klankbord als ondernemer omdat je tegen bepaalde zaken aanloopt of je idee wil checken met anderen? Wel dan is er schitterend nieuws, dinsdag 13 oktober start de Mastermind Ondernemers terug in Erembodegem voor 3 maand, 2x per maand van 18u30 tot 21u30.
De bedoeling is dat elke ondernemer zijn bedrijf tijdens de sessies kort voorstelt, iedere keer staat er ook een onderwerp op het programma waarover we het hebben (deze onderwerpen worden de eerste sessies bepaald op aanvraag van de deelnemers).
De eerste sessie gaan we het alvast hebben over ondernemersdoelen in 2020, daarna mag iedereen een vraag stellen en brainstormen we daar samen in groep over om jou te helpen. Telkens is er een hapje en drankje voorzien. De eerste sessie worden ook alle data ingepland.
Het aantal deelnemers is beperkt, snel zijn is dus de boodschap.
Deelnamekosten: 299 EUR voor 3 maand voor niet-klanten van In2Connection(Business) *Early Bird

Startende zelfstandige, start up, starten als zelfstandige, hoe zaak starten, businesscoaching

* Het Early Bird tarief is geldig tot maandag 5 oktober, vanaf 6 oktober zijn de deelnamekosten 349 EUR voor niet klanten van In2Connection.
 
De Mastermind is ideaal voor startende bedrijven, voor éénmanszaken en zaken in de dienstensector.
Inschrijving vooraf is noodzakelijk.