“Jouw Eerste Indruk” & “Wat is Loopbaancoaching vs Burn-Out”

Gratis ontbijtsessie vrijdag 29 september 2017 te Geraardsbergen

Maximum aantal deelnemers: 4 – 6 personen, in beperkte groep dus aangezien ik

vaak werk met introverte en hooggevoelige personen.

Ontvangst in huiselijke sfeer vanaf 8u45, start sessie vanaf 9u tot 11u.

Opgelet: Vooraf inschrijven is verplicht via vanessa@in2connection.be of via de contactpagina, inschrijving pas geldig na ontvangst bevestigingsmail door In2Connection.

 

Testimonials workshops Loopbaan

 Christophe A. “De workshop Loopbaanmanagement was to the point en zeer relevant. Vanessa spreekt met kennis van zaken, de huiselijke sfeer maakt het aangenaam.”

 Ann G. “De workshop Burn-Out was zinvol, de inhoud was zeer boeiend en verhelderend. Vanessa straalt rust uit en het is een heel professioneel concept.”

 Ilona B. “Interessant concept en persoonlijke noden werden ingevuld door het beperkt aantal deelnemers, heldere en duidelijke presentatie, aandacht en inleving”.

 Stefanie B. “De workshop Burn-Out gaf stof om over na te denken, Vanessa geeft de zaken op een boeiende manier, de accommodatie was ontspannend. ”

 Kathleen DC. “De workshop Loopbaanmanagement was een leuke, verrassende ervaring, Vanessa is goed opgeleid en weet waar ze mee bezig is, ze doet je nadenken over de dingen in je leven”.

 Leen M. “Mooie presentatie, er werden dikwijls voorbeelden aangehaald om materie duidelijk te maken. Vanessa is zeer professioneel, ik had onmiddellijk het gevoel dat ze echt meent wat ze zegt en mensen echt wil helpen in hun problemen.”

 Waldo P. “Vlotte presentatie en aanzet tot nadenken, inhoudelijk als teaser om te laten zien wat er bestaat en mogelijk is, technisch goed geregeld en ingericht in cosy sfeer.”

 Cindy DR. “De workshop Burn-Out was fijn qua afwisseling om ons beter te leren kennen, Vanessa houdt het luchtig door af en toe een grapje te maken.”

 Heidi DP. “Zeer goed uitgewerkt en tijdsduur van de workshop was perfect om met volle aandacht te luisteren. Vanessa is als trainer rustig, zelfzeker en vertrouwend in een rustige omgeving.