“Connection and Energy” are the key words. Ieder individu is op alle mogelijke manieren geconnecteerd: met jezelf, met anderen, met zaken… en net in die connecties loopt het veelal mis, mijn missie is dan ook om dit alles terug naar een evenwichtigere balans te brengen. Je energiebalans bepaalt ook mee je richting, daar wordt ook op ingespeeld in de diverse coachingtrajecten.

 

Qua opleiding ben ik afgestudeerd als bachelor Human Resources, voorts heb ik ook studies gevolgd tot coach/trainer “Integrale Coaching” alsook tot Master Burn- & Bore-Out Coach, Traumahealing Professional en Master Loopbaancoach en Systemische coach en Businesscoach. Hetgeen ik aanbied qua coaching zijn zaken die ik ook zelf doorleefd heb, alles is een combinatie van authenticiteit en studies samen, je mag er van uitgaan dat ik je op alle vlakken ben voorgegaan: van Burn-Out tot relaties, van werknemer tot zelfstandige, van introvert tot krachtig in de wereld staan en gehoord worden, dat maakt het net zo krachtig.  Voorts heb ik ook nog tal van workshops en studiedagen gevolgd rond jongeren, perfectionisme, timemangement, slaapcoaching, communicatie e.d.

Wens jij authentiek en krachtig in de wereld te staan en oplossingsgerichte guidelines te ontvangen om jezelf en je leven te boosten. Wel dan lijken we op elkaar :-).

Het gevoel als één iemand in jou gelooft, verzet soms bergen en die ene persoon wil ik als coach aan jouw zijde waarmaken. Je zal steeds in een warme, huiselijke omgeving verwelkomd worden en tussen de sessies door is er online assistance en ontvang je verslagen van je coachings.

 

Mijn levensmotto is dan ook:

“Buiten de comfortzone, wordt het magisch…”.

Doordat ik zowel op coaching als op therapie (Trauma, Human Resources) geschoold ben, kan ik switchen tussen de beide, wat een meerwaarde kan betekenen.

 

Qua vrije tijd ben ik vooral bezig met mijn paard, etentjes met vrienden en familie, kortom genieten van het leven.

 

Voor vragen kan je mailen naar: vanessa@in2connection.be of via de contactpagina een mailtje sturen.

 

Warme groeten,

 

Vanessa