Anno 2020 hebben we het allemaal “druk-druk”, en dan vooral op de werkvloer. Een overvolle inbox, strakke deadlines, torenhoge administratie, … En oh, er is dan ook nog Corona? De verplichtingen stapelen zich op en je wilt je natuurlijk van je meest ijverige kant laten zien. Je probeert zo helder te stralen dat je kaarsje langzaam uitdooft. En dan liggen een burn-out of bore-out verraderlijk op de loer.

 

 

Voorkom Burn-Out &/of Bore-Out via loopbaancoaching

 

Burn-Out geeft letterlijk aan dat je opgebrand bent doordat je teveel van jezelf hebt gegeven.

Bore-Out daarentegen geeft aan dat je te lang zaken hebt gedaan die niet bij jou passen waardoor je je passie verliest, jouw werk biedt geen uitdaging meer en wordt een opgave.

Burn-Out is een energiestoornis (vooral werkgerelateerd), je kan gaan twijfelen aan je competenties en het kan leiden tot depersonalisatie (persoon sluit zich af van anderen op het werk).
Burn-Out heeft vaak te maken met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een perfectionistische aard. Personen in Burn-Out zijn loyaal aan iedereen…behalve aan zichzelf… Ze crashen vaak lichamelijk omdat ze nog harder gaan werken. Burn-Out kan ontstaan op werkinhoud maar ook op een relationele dynamiek qua werk.

 

Wat is Burn- en of Bore-Out coaching?

De aanpak is één ding, maar ook preventie kan je uit een Burn-& Bore-Out houden. Het is van belang om niet enkel de gevolgen aan te pakken, maar ook de oorzaken, want die loyaliteit heeft een oorsprong. Het boosten van jouw energie staat centraal.

The usual suspects liggen meestal in de deelgebieden rond loyaliteit, pleasing, eigenwaarde, perfectionisme, schuld, angst voor de leegte, geen grenzen durven stellen, …

 

Preventie burn-out of bore-out

Voorkomen is beter dan genezen. Ik begeleid je graag naar preventie of herstel, in welke situatie je ook verkeert. Wat zijn de oorzaken? Wat zijn de gevolgen? En hoe zet je jezelf opnieuw centraal? We pakken het stap voor stap aan.

Resultaat? Je eigenwaarde herstelt, je energieniveau verhoogt en je krijgt nieuwe inzichten die je leven positief beïnvloeden en je aanzetten tot actie.

 

Testimonials van klanten Burn-Out Coaching

 Veerle V. “Ik legde mijn doelen vast met een plan voor het komende jaar, ik kreeg inzicht en kennis in mogelijkheden en capaciteiten. De coach hielp mij structureren en focussen.”

 

In2Connection aanvaardt de VDAB Loopbaancheque voor loopbaancoaching

 

Gratis Burn-Out test bij kennismakingsgesprek

Nood aan een luisterend oor? Of wil je graag je probleem aanpakken? Vul dan je naam en e-mail in voor een gratis kennismakingsgesprek.

Deze kennismaking kan aangevraagd worden in de praktijk van Erembodegem. Bij een positief testresultaat gaan we nader kijken naar welke motor geleid heeft tot je Burn- en/of Bore-Out, waarna we dieper ingaan op de oorzaken en bepaalde patronen gaan aanpakken.

Burn-Out kan voorkomen worden door op tijd loopbaancoaching te volgen, indien loopbaancoaching aan de orde is, zal de procedure van loopbaancoaching verder uitgelegd worden.

Ook de procedure voor aanvraag van de VDAB loopbaancheque komt aan bod betreffende loopbaancoaching. Een loopbaancheque kost jou 40 EUR voor vier uur coaching & de overheid legt daar 510 EUR bij. Er is evenwel ook de mogelijkheid om de loopbaanbegeleiding te volgen zonder de VDAB loopbaancheque.

De loopbaancoaching mbt de loopbaancheque wordt gegeven in een rustige & aangename sfeer in samenwerking met Centrum Open Mind BVBA in Lovendegem en de VDAB.

Het is mogelijk om loopbaancoaching te volgen met de VDAB Loopbaancheque, Burn-Out coaching valt niet onder de loopbaancheque, maar kan desgevallend apart gestart worden.

 

Laat hier je contactgegevens na voor een gratis “Burn-Out test” & kennismaking:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]