Traumatherapie

 

 

Introverte, gevoelige &/of verlegen personen hebben het niet makkelijk op de arbeidsmarkt mbt de ontwikkeling van hun carrière.

Kwaliteiten van jou als verlegen persoon worden veelal niet gezien of men reageert eerder terughoudend op jouw voorstellen, waardoor je nog meer gaat aarzelen richting toekomst.

 

Loopbaancoaching voor introverte en/of hoogsensitieve personen

 

Ben je eerder introvert, gevoelig of verlegen? Niet makkelijk om ervoor uit te komen in een extraverte wereld. Laat staan de bedrijfswereld. Een dagje brainstormen, overtuigen van collega’s of leidinggevenden of een pittige presentatie geven… Het kost best wat lef, energie en zelfvertrouwen om je kwaliteiten in de verf te zetten. En dat kan je behoorlijk onzeker maken. Of zet je wel eens aan het denken over je toekomst.

Positief nieuws, je barst wel degelijk van het talent en verdient de nodige erkenning. Je hebt enkel nood aan een klankbord, iemand die je sterktes ontluikt en je ware ‘ik’ naar voor schuift. Als loopbaancoach wil ik graag die persoon zijn. Samen gaan we op zoek naar je passies, stippelen we een realistisch stappenplan uit en bekijken we hoe jij (communicatief) het verschil kan maken.

Resultaat? Je zelfvertrouwen krijgt een stevige opkikker, je energiepeil gaat flink omhoog. Net wat je nodig hebt om te kiezen voor een (nieuwe) job die aansluit bij je passies en persoonlijkheid. Ook je relaties zullen er wel bij varen. Niets dan voordelen dus.

Ontdek jouw unieke pad of passie via loopbaanbegeleiding. Kan jij je jouw leven inbeelden na deze carrièreswitch?

Of gaan anderen lopen met de projecten of werkaanbiedingen waar jij op gehoopt had?

“Show yourself en leren communiceren met impact” zal dan jouw missie worden.

 

Resultaten Loopbaanbegeleiding

 Met passie terug aan de slag met een job die volledig bij jou past, kortom je droomjob vinden.

 Je talenten ontdekken en aandachtspunten detecteren, je volledige potentieel ontplooien door je sterktes te ontwikkelen binnen je huidige of bij het doorgroeien naar een nieuwe job of nieuwe functie.

 Leren omgaan met werkdruk en werkstress.

 Mogelijks neem je je eerste stappen richting de opstart van een zaak.

 Je personal branding wordt op punt gesteld.

 Je eigenwaarde verhoogt en je zelfvertrouwen krijgt een flinke opkikker, je ervaart persoonlijke groei.

 Je energiepeil verhoogt en een Burn-Out &/of Bore-Out wordt zo voorkomen of aangepakt.

 Je work-life balance komt terug in evenwicht.

 Jouw relaties & communicatie verbeteren doordat je terug straalt.

 Je leert succesvol solliciteren.

 Management- en leiderschapsvaardigheden kunnen ontwikkeld of bijgeschaafd worden.

 

Onderzoek toont positieve effecten van carrièrecoaching aan: 9/10 van de Belgen ervaren meer jobtevredenheid na loopbaanbegeleiding, presteren beter en gemotiveerder in hun job.

 

Wat biedt In2Connection meer dan andere loopbaancoaches

 Een gratis intakegesprek

  Een jaar online assistance na afsluiting van jouw traject

  Een duidelijk verslag na iedere coaching alsook online assistance tussen de coachings door

 

Testimonials Klanten Loopbaanbegeleiding

 Justine VR. “Ik kreeg inzicht in mijn persoonlijkheid en een duidelijk beeld van sterktes en zwaktes gekoppeld aan een loopbaanplan. Vanessa is een heel zachte, lieve en professionele coach, die inspeelt op wat er gezegd wordt en zo haar aanpak verandert. Het was een heel fijne ervaring. Ik ben heel tevreden over de persoonlijke en flexibele aanpak.”

 Sarah M. “Via loopbaancoaching leerde ik actie ondernemen op basis van constructieve gesprekken. Voorts zag ik ook mijn capaciteiten. Ik leerde mijn zelfvertrouwen opbouwen alsook mijn eigenwaarde.”Vanessa als coach is heel rustgevend en motiverend. Alles gebeurt op je eigen tempo en ze zorgt ervoor dat ze na de coaching nog voor je klaar staat.”

 Carine R. “Als resultaat door de coaching met de VDAB Loopbaancheque heb ik mijn doel weten te bereiken, kreeg ik meer zelfvertrouwen en weet ik dat ik de goedkeuring van buitenaf niet steeds nodig heb, ik heb een concreet plan van aanpak en heb enorm veel bijgeleerd. Ik kreeg inzichten hoe mijn verdere loopbaan er kan/zal uitzien.”

Meer testimonials kan je terugvinden op de aparte page.

 

In2Connection aanvaardt de VDAB Loopbaancheque

 

Gratis “Boost je carrière” gesprek

Wil je graag jezelf opnieuw op de eerste plaats zetten? En investeren in persoonlijke groei? Twijfel niet langer en vul onderstaand formulier in voor een gratis “Boost je carrière” gesprek.

Dit gesprek kan aangevraagd worden in de praktijk van Erembodegem.

Tijdens dit face-to-face contact ontvang je een antwoord op wat loopbaanbegeleiding concreet is en wat het voor jou kan betekenen. Jouw wensen komen ook aan bod en we overlopen jouw mogelijkheden.

Ook de procedure voor aanvraag van de VDAB loopbaancheque komt aan bod. Een loopbaancheque kost jou 40 EUR voor vier uur coaching & de overheid legt daar 510 EUR bij. Er is evenwel ook de mogelijkheid om de loopbaanbegeleiding te volgen zonder de VDAB loopbaancheque.

De loopbaancoaching mbt de loopbaancheque wordt gegeven in een rustige & aangename sfeer in samenwerking met Centrum Open Mind BVBA in Lovendegem en de VDAB.

 

Laat hier je contactgegevens na voor een gratis “Boost je carrière” gesprek: