Startende zelfstandige, start up, starten als zelfstandige, hoe zaak starten, businesscoaching

 

 

Je eigen koffiebar met schuimende cappuccino’s, je IT-bedrijf met niets dan tevreden klanten of je hippe pop-up met zelfgemaakte juwelen. Ja, je ziet het al helemaal voor je …

Droom je (stiekem) van je eigen zaak? Maar geen idee waar te beginnen? Of nog net dat extra duwtje nodig zodat je niet in de “creatiefase” blijft hangen?

 

 

Een droomstart van jouw onderneming


Een eigen zaak opstarten is een grote stap en doet best wat vragen opborrelen. Is het realistisch? Is het haalbaar? Hoe pak ik het aan?

Geen nood, als ervaren businesscoach ben ik je rechterhand en vrijwaar ik je van mogelijke hindernissen. Samen bekijken we je noden, stippelen we je marketingplan uit en geef ik je tips over rekrutering, work-life balance en stressmanagement. Ik gun je zelfs een blik achter de schermen van mijn eigen zaak. Na iedere coaching krijg je een verslag netjes op papier en ook na je traject kun je steeds bij mij terecht met vragen. Zo ben jij helemaal klaar om voorbereid en doordacht uit de startblokken te schieten.

 

Resultaten startende zelfstandigen

 Je neemt je eerste stappen richting de opstart van je zaak.

 Je ontvangt guidelines qua marketing die je veel tijd en geld gaan besparen.

 Je kan je ondernemersdroom in alle vertrouwen bespreken en afchecken of het realistisch is.

 Je kan ook in contact worden gebracht met andere ondernemers en zo een netwerk uitbouwen of zelfs samen aan de slag gaan met andere ondernemers.

Helemaal overtuigd? Laten we er meteen invliegen! Vul onderstaand formulier in voor een gratis kennismakingsgesprek.

 

Wat biedt In2Connection meer dan andere businesscoaches

 1 to 1 persoonlijke coaching met onverdeelde aandacht voor jou en jouw bedrijf

 Je ontvangt ook een extra bonus namelijk “In2Connection” achter de schermen, zodat je eens kan zien hoe een zaak achter de schermen draait qua marketing, business, etc… Dit omvat gemiddeld anderhalf uur tot twee uur extra, tijdens die sessie kan ook jouw bedrijf achter de schermen al bekeken worden.

  Een jaar online assistance na afsluiting van jouw traject

  Een duidelijk verslag na iedere coaching alsook online assistance tussen de coachings door

 Een gratis kennismakingsgesprek

 

Reacties/Testimonials van klanten

 Karlien VDH. “Dankzij loopbaanbegeleiding heb ik meer vertrouwen in mezelf als startende ondernemer. Ik kreeg inzicht in mijn aanbod en in de bepaling van mijn prijssetting.

Vanessa geeft vertrouwen, zet je op de goede weg en coacht je naar je doel.” Karlien startte haar bedrijf “Selfcare” op in 2017.

 Els VdC. Dankzij loopbaancoaching voor startende zelfstandigen  kreeg ik inzicht in mijn competenties, een duidelijk carrièreplan en inzichten in drijfveren van andere mensen. Ik heb ook leren omgaan met autoritaire mensen.  Ik heb mijn eigen zaak opgestart 100% in hoofdberoep en heb meer zelfvertrouwen in mijn capaciteiten en vaardigheden alsook mogelijkheden voor de toekomst. Ik zou Vanessa zeker aanbevelen omwille van de eigen positieve ervaring met haar.”

 Carmen B. “Dankzij Vanessa leerde ik de effectieve start maken om een zaak te beginnen, ik ontving een jobactieplan en verschillende mogelijkheden qua marketing. Zonder de loopbaanbegeleiding zou ik nog niet ver gekomen zijn.” Carmen startte haar zaak “De geknipte Stof” op in 2016.

Meer testimonials kan je terugvinden op de aparte page “Testimonials”.

 

In2Connection aanvaardt de VDAB Loopbaancheque

 

Gratis “Start your Business” gesprek

Dit gesprek kan aangevraagd worden in de praktijk van Erembodegem.

Tijdens dit face-to-face contact ontvang je een antwoord wat loopbaanbegeleiding voor start-ups inhoudt en wat het voor jou kan betekenen. Jouw wensen komen ook aan bod en we overlopen jouw mogelijkheden.

Ook de procedure voor aanvraag van de VDAB loopbaancheque komt aan bod. Een loopbaancheque kost jou 40 EUR voor vier uur coaching & de overheid legt daar 510 EUR bij. Er is evenwel ook de mogelijkheid om de loopbaanbegeleiding te volgen zonder de VDAB loopbaancheque.

De loopbaancoaching mbt de loopbaancheque wordt gegeven in een rustige & aangename sfeer in samenwerking met Centrum Open Mind BVBA en de VDAB.

Laat hier je contactgegevens na voor een gratis “Start als zelfstandige” gesprek:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]