“True love stories never have endings.”

Toch kan het in een relatie al wel eens moeizaam gaan en is het mogelijk dat twee geliefden vervreemden en uit elkaar groeien… 

Wat is Relatietherapie – Relatiecoaching

  

Knowledge is the key”.

Je leert in dit traject meer over jou en je partner qua relaties in het verleden tot het heden, maar ook over je toekomst en “hands on” leer je hoe je bepaalde zaken kan aanpakken. Het is coaching/therapie op maat, via een gratis kennismakingsgesprek wordt nagegaan hoe we jullie programma kunnen samen stellen. Je leert ook hoe je een relatiebreuk kan verwerken, maar vooral hoe je die kan tegen gaan.
 

ROI/Resultaten:

 Terug leren verbindend communiceren met elkaar.

 Test verlatings- & bindingsangst, hoe je dit herkent en hoe jullie er kunnen op inspelen.

 Je ontdekt hoe je richting een stabiele relatie kan evolueren en wat de valkuilen zijn.

 Gedurende het traject kan je ook steeds vragen stellen over zaken waar je tegenaan loopt.
 

Reacties/Testimonials van klanten

 Vera S. “Ik ontving inzichten waarom ik in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageer, ik weet waar ik dien naar te kijken bij een nieuwe partner”. Je krijgt inzichten over jezelf en anderen.

 Inez L. “Ik kreeg inzichten in hechtingsstoornissen + wat ik ermee kan aanvangen, ik stond terug stil bij een aantal zaken, leerde de valkuilen kennen en hoe ik ermee kan aan de slag gaan richting toekomst, het was een bewustwordingsproces in een leuke sfeer en leuke omgeving.”

Gratis “Relations” gesprek

Dit gesprek kan aangevraagd worden in de praktijk van Erembodegem.

Tijdens dit face-to-face contact ontvang je een antwoord op wat relatietherapie/relatiecoaching concreet is en wat het voor jou kan betekenen. Jouw wensen komen ook aan bod en we overlopen jouw mogelijkheden.
 

Laat hier je contactgegevens na voor een gratis “Relations” gesprek: