Corona crisis Covid19

Iedere dag post ik op de Facebookpage: In2connection Work-life iets rond Covid19… Er was een tijd voor, nu midden erin en hopelijk weldra een tijd erna. Wat het ervoor was weten we, wat het is om erin te zitten ervaren we nu en dat brengt onzekerheid met zich mee want hoe zal het erna zijn. Het is wat ik ook altijd bij Burn Out klanten zeg: er is een leven voor, een leven tijdens en een leven na. Vaak denkt men dat een leven na slechter gaat zijn omdat men het niet kent… en men het leven van ervoor terug wil….nochtans is het leven erna beter, met meer zingeving, meer bewustwording… weg van de ratrace…

Dagelijks vraag ik aan veel mensen “Hoe gaat het, lukt het wat?” En ik krijg nu zeer veel het antwoord: Goh Vanessa, eerlijk? Niet zo denderend, de verveling slaat toe en dan meestal: Hoe lang denk jij dat we zo dienen te leven en wat gaat het erna zijn. Als ik vraag wat denk je dat erna zal komen, zeggen de meeste: Ja dat gaat niet goed zijn hè. En toegegeven er zal een deel niet ok zijn economisch en veel zal ook afhangen van hoelang de huidige stress aanhoudt en misschien ook de grootte van het verlies van dierbaren zal zijn. Maar wat ik wel denk, is dat we bewuster gaan leven erna, we gaan ons de afweging maken wat van belang is en wat niet. Toen ik gisteren aan iedereen zei: Misschien brengt het ook wel iets goed, zag ik ogen flikkeren van eigenlijk ja je hebt een punt, want in China is de milieukwaliteit beter en een andere zei: Weet je vroeger mochten we van onze baas nooit thuiswerken, misschien voert men het nu standaard in? En inderdaad lieve volgers, misschien moeten we iets meer stil staan bij wat het ons kan opbrengen los van economische motieven… wie mij kent weet dat ik geen therapeut van de roze wolk filosofie ben, maar ik ben er vrij zeker van dat we anders in het leven gaan staan na Covid19. Waar vroeger de standaard bijna was als iemand vroeg: Hoe gaat het en het antwoord standaard goed was, zitten er nu al meer grijswaarden in de antwoorden… men durft al aangeven nu hoe men zich voelt, het is geen taboe momenteel en op zich is dit naast de solidariteit al een mooi iets.

Veel liefs aan allen, voel je je angstig of paniekerig, is je mentaal – emotionele weerstand laag, heb je wat nood aan een warme babbel of wat raad, je hart es uitstorten, je bent steeds welkom , reageer via het contactformulier of mail naar vanessa@in2connection.be. Volg ook de andere posts rond tips & tricks rond Covid19 Corona op de FB page van In2Connection Work-Life.

Coaching voor singles, daten, droomrelatie, nieuwe partner
Nieuwste datingtrends: Submarineing & Breezing

Submarineing: Een trend die zich vooral voor doet bij bindingsangstige personen: de verdwijntruc. Er zijn enkele geslaagde dates geweest die positief verlopen zijn, maar toch verdwijnt de bindingsangstige plots als het ware van de aardbol zonder enige aanleiding om enkele maanden erna terug op te duiken. Excuses voor de afwezigheid ontvang je niet, de bindingsangstige lijkt gewoon terug de draad op te pikken.
Breezing: Het omgekeerde van “Hard to get” spelen namelijk zo snel mogelijk terugsturen naar je date en vele zaken online “liken” van om de interesse voor de andere te tonen.