“Dankzij de loopbaancoaching zijn we op een gestructureerde manier tot antwoorden gekomen over de fit van mijn huidige job richting toekomst, mogelijke alternatieve paden en of de stap naar een zelfstandig statuut bij mij past. Vanessa werkt als coach zeer actiegericht op het vinden van antwoorden op je vragen en haar engagement is groot.”

Jolien DV.
Klant Loopbaancoaching "Dankzij de loopbaancoaching zijn we op een gestructureerde manier tot antwoorden gekomen over de fit van mijn huidige job richting toekomst, mogelijke alternatieve paden en of de stap naar een zelfstandig statuut bij mij past. Vanessa werkt als coach zeer actiegericht op het vinden van antwoorden op je vragen en haar engagement is groot."

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer dynamisch. Ik kreeg nieuwe inzichten qua mogelijkheden richting toekomst jobgerelateerd en mijn zelfkennis is verhoogd.

Jessica V.G.
Klant Loopbaanbegeleiding "Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer dynamisch. Ik kreeg nieuwe inzichten qua mogelijkheden richting toekomst jobgerelateerd en mijn zelfkennis is verhoogd."

Dankzij Vanessa is mijn richting qua jobinhoud en evolutie bevestigd. Ze werkt resultaatgericht aangepast aan de klant.

Pieter M.
Klant Loopbaancoaching "Dankzij Vanessa is mijn richting qua jobinhoud en evolutie bevestigd. Ze werkt resultaatgericht aangepast aan de klant."

Uitstekende sessies, topkwaliteit. Heel leerrijke boodschappen werden meegegeven.

Vanessa haar verslagen zijn zeer uitgebreid en haar oefeningen doen je ogen opengaan.

Micheline D.G.
Klant Loopbaanbegeleiding "Uitstekende sessies, topkwaliteit. Heel leerrijke boodschappen werden meegegeven. Vanessa haar verslagen zijn zeer uitgebreid en haar oefeningen doen je ogen opengaan."

Op alle vragen die ik stelde, kreeg ik een duidelijk antwoord en werd er naar oplossingen gezocht. Ik zou bij verdere ontwikkelingen van mezelf zeker terug beroep doen op Vanessa als coach.

Isabel D.
Klant Loopbaancoaching VDAB "Op alle vragen die ik stelde, kreeg ik een duidelijk antwoord en werd er naar oplossingen gezocht. Ik zou bij verdere ontwikkelingen van mezelf zeker terug beroep doen op Vanessa als coach."

Uit de loopbaanbegeleiding voor starters kreeg ik de energie en motivatie om effectief te starten met de nieuwe onderneming. Ik kreeg dankzij de begeleiding van Vanessa structuur, een plan van aanpak via een stappenplan. De sessies waren altijd positief en heb er een positieve ervaring aan overgehouden.

Sabine VR.
Klant Startende Zelfstandige "Uit de loopbaanbegeleiding voor starters kreeg ik de energie en motivatie om effectief te starten met de nieuwe onderneming. Ik kreeg dankzij de begeleiding van Vanessa structuur, een plan van aanpak via een stappenplan. De sessies waren altijd positief en heb er een positieve ervaring aan overgehouden."

Dankzij de loopbaancoaching voor startende zelfstandigen kreeg ik meer duidelijkheid over keuze bijberoep, inzicht in Business en Marketing en grote goesting om eraan te beginnen. Ik ben zeer tevreden van de begeleiding van Vanessa als coach en als persoon.

Carine DB.
Klant Startende Zelfstandige "Dankzij de loopbaancoaching voor startende zelfstandigen kreeg ik meer duidelijkheid over keuze bijberoep, inzicht in Business en Marketing en grote goesting om eraan te beginnen. Ik ben zeer tevreden van de begeleiding van Vanessa als coach en als persoon."

Dankzij loopbaancoaching voor startende zelfstandigen  kreeg ik inzicht in mijn competenties, een duidelijk carrièreplan en inzichten in drijfveren van andere mensen. Ik heb ook leren omgaan met autoritaire mensen.  Ik heb mijn eigen zaak opgestart 100% in hoofdberoep en heb meer zelfvertrouwen in mijn capaciteiten en vaardigheden alsook mogelijkheden voor de toekomst. Ik zou Vanessa zeker aanbevelen omwille van de eigen positieve ervaring met haar.

Els VdC.
Klant Startende Zelfstandige "Dankzij loopbaancoaching voor startende zelfstandigen  kreeg ik inzicht in mijn competenties, een duidelijk carrièreplan en inzichten in drijfveren van andere mensen. Ik heb ook leren omgaan met autoritaire mensen. Ik heb mijn eigen zaak opgestart 100% in hoofdberoep en heb meer zelfvertrouwen in mijn capaciteiten en vaardigheden alsook mogelijkheden voor de toekomst. Ik zou Vanessa zeker aanbevelen omwille van de eigen positieve ervaring met haar."

“Door de loopbaancoaching kreeg ik een duidelijker beeld van toekomstperspectieven, ik heb mijn persoonlijkheid beter leren kennen en ontdekte meer inzicht in sociale relaties en waarom het met de ene persoon “klikt” en met een andere niet. De coaching met Vanessa was zo ontzettend leerrijk en verrijkend dat iedereen die ergens twijfels heeft over zijn/haar job dit alleen maar ten goede kan komen.”

Marlies DB.
Klant HSP Loopbaancoaching "Door de loopbaancoaching kreeg ik een duidelijker beeld van toekomstperspectieven, ik heb mijn persoonlijkheid beter leren kennen en ontdekte meer inzicht in sociale relaties en waarom het met de ene persoon "klikt" en met een andere niet. De coaching met Vanessa was zo ontzettend leerrijk en verrijkend dat iedereen die ergens twijfels heeft over zijn/haar job dit alleen maar ten goede kan komen."

“Dankzij de loopbaancoaching voor startende zelfstandige zag ik in dat het beter is van mijn huidige loopbaan te stoppen en te solliciteren voor een nieuwe loopbaan in combinatie met de opstart als zelfstandige. Ik wens bij Vanessa nog aansluitend een deel marketing te volgen. Het was een zeer positieve ervaring, Vanessa laat je inzien dat er nog heel wat andere mogelijkheden open staan”.

Deborah DS.
Klant Startende Zelfstandige "Dankzij de loopbaancoaching voor startende zelfstandige zag ik in dat het beter is van mijn huidige loopbaan te stoppen en te solliciteren voor een nieuwe loopbaan in combinatie met de opstart als zelfstandige. Ik wens bij Vanessa nog aansluitend een deel marketing te volgen. Het was een zeer positieve ervaring, Vanessa laat je inzien dat er nog heel wat andere mogelijkheden open staan".

Laat een testimonial na hieronder:

Send messageformulier