The brain is the most outstanding organ. It works 24 hours, 365 days right from your birth until you fall in love…

Anderhalf miljoen Belgen zijn vrijgezel, wat als Mr. of Mrs. Right je nog steeds niet gevonden heeft?  Wens je tips & tricks in je zoektocht naar de perfecte partner?

Heb je jouw soulmate nog niet gevonden of stel je je de vraag hoe het komt dat je relaties steeds ten einde lopen? Dan is coaching 4 singles wel iets voor jou.

 

 

 

Wat is Coaching 4 Singles

 

“Knowledge is the key”.

Je leert in dit traject van zes maand meer over jou en je relaties in het verleden tot het heden, maar ook over je toekomstige relaties en “hands on” leer je hoe je bepaalde zaken kan aanpakken. Het is coaching op maat, via een gratis kennismakingsgesprek wordt nagegaan hoe we je programma kunnen samen stellen. Je leert ook hoe je een relatiebreuk kan verwerken, maar vooral hoe je die kan tegen gaan.

 

ROI/Resultaten:

 Je ontdekt je uitstraling & Power, ook ontvang je een kleur-& make-up analyse.

 Daten en online daten komen aan bod, waar en hoe je je nieuwe partner kan ontmoeten.

 Test verlatings- & bindingsangst en hoe je dit herkent bij potentiële partners en erop kan inspelen.

 Je ontdekt hoe je richting een stabiele relatie kan evolueren en wat de valkuilen zijn.

 Gedurende het traject kan je ook steeds vragen stellen over zaken waar je tegenaan loopt in je zoektocht naar de geschikte partner.

 

Reacties/Testimonials van klanten

 Vera S. “Ik ontving inzichten waarom ik in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageer, ik weet waar ik dien naar te kijken bij een nieuwe partner”. Je krijgt inzichten over jezelf en anderen.

 Inez L. “Ik kreeg inzichten in hechtingsstoornissen + wat ik ermee kan aanvangen, ik stond terug stil bij een aantal zaken, leerde de valkuilen kennen en hoe ik ermee kan aan de slag gaan richting toekomst, het was een bewustwordingsproces in een leuke sfeer en leuke omgeving.”

 

Gratis “Your First Date” gesprek

Dit gesprek kan aangevraagd worden in de praktijk van Erembodegem.

Tijdens dit face-to-face contact ontvang je een antwoord op wat singlecoaching concreet is en wat het voor jou kan betekenen. Jouw wensen komen ook aan bod en we overlopen jouw mogelijkheden.

 

Workshop 4 Singles

 

Indien je geen zin hebt in een traject van zes maand, dan is er de mogelijkheid om deze 2-daagse workshop te volgen.

Het programma van het traject en de workshop lopen vrijwel gelijklopend. Het verschil zit hem erin dat je tijdens het traject wordt opgevolgd en dat er nog dieper op zaken kan ingegaan worden. Na het volgen van de workshop ga je zelf aan de slag met de info zonder coaching.

Interesse? Vraag naar de data van de volgende 2-daagse workshop.

 

Reacties/Testimonials van klanten:

 Krista DV. “Ik kreeg inzicht in bepaalde zaken: Wie ik ben, hoe ik tov relaties sta en vooral waar ik naartoe wil. Ik leerde anders om te gaan richting een relatie en in een relatie. Een aanrader!”

 

Laat hier je contactgegevens na voor een gratis “Your first date” gesprek: